PRINCE OF INDIA

PRINCE OF INDIA Indiase Specialiteiten Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Prince of India. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 23:24 Ruim van te voren besteld. Toch 45 min te laat bezorgd. Eten was al afgekoeld maar wel lekker
4 jun 2022 om 21:18 Heerlijk eten maar bezorging pas na uur en 3 kwartier.. dat was 3kwartier later dan thuisbezorgd app aangaf. Gelukkig wel gewoon warm en goed eten!
24 mei 2022 om 23:00 Bezorger kon onze straat moeilijk vinden daarom was het eten later dan gezegd. Eten was goed.
22 mei 2022 om 10:43 Opmerking geplaatst over allergie. Hebben ze heel netjes rekening mee gehouden! Zelfs nog nagebeld om iets te checken. Het eten was heerlijk! Klasse!
16 mei 2022 om 7:41 Het vlees was erg droog
5 mei 2022 om 22:27 Als je eten besteld voor 4 personen krijg je maar een stukje brood ( we kregen er in totaal 2 omdat ik er eentje extra had besteld) erg karig. Daarnaast smaakte de groentes erg zuur dus die durfden we niet te eten. Verder wel oké.
2 mei 2022 om 20:42 Brood??? Vergeten Smaak bij sommige gerechten goed Andere gerechten ronduit slecht Beetje een mixed bag
2 mei 2022 om 8:05 Heerlijk gegeten! Toen ik de bestelling deed was het wel wat onduidelijk of er überhaupt rijst of brood bij zou zitten. Achteraf bleek dit wel zo te zijn. Jammer dat Dit een beetje onduidelijk is of misschien ligt het aan mij?
27 apr 2022 om 21:38 Zeer lekkere curry vindaloo. Als liefhebber van dese curry mag ie zelfs nog heter. Maar dat ben ik. Heerlijk gegeten
27 apr 2022 om 11:52 3 uur gewacht op lauw/koude bestelling! En 1 naanbrood te weinig. Heb geduld, maar 3 uur kan echt niet!!!
23 apr 2022 om 22:24 Eten is lekker, de bezorgtijd absurd lang. We hebben meer dan twee uur moeten wachten op ons eten. Ook nadat we met het restaurant hadden gebeld duurde het nog ruim een half uur voordat het eten kwam.
18 apr 2022 om 21:46 Heerlijk gegeten! Eten was goed warm en bezorging was volgens de aangegeven tijd. Ook lekker grote porties.